Gel Coat 5kg

420.00 Lei
in stoc
+

Gel Coat

* Gel Coat 5kg

* 200 ml intaritor

Aplicatii Gel Coat:

***** Gel Coat-ul se amesteca cu 3% intaritor (Butanox). *****

* Modele si master modele (laminare)

* Negative si forme

* Modele pentru portelan si industria ceramica

* Modele stilistice si artistice

* Gel Coat cu rezistenta crescuta la UV, rezistenta la abraziune si detergenti, aplicabil cu pensula sau prin sprayere.


MASURI DE PRIM AJUTOR

Indicatii generale: :

- scoateti persoana afectata din zona periculoasa.

Inhalare:

- scoateti accidentatul la aer curat, Daca apar dificultati in respiratie,cereti interventia personalului medical si acordati asistenta in conformitat cu reglementarile privind primul-ajutor.

Contact cu ochii - spalati ochii cu apa din abundenta, tinand pleoapele deschise. Solicitati interventia personalului medical, de preferinta oftalmolog .

Contact cu pielea -inlaturati imediat hainele contaminate, curatati pielea in zona afectata, de preferinta cu un prosop de hartie si spalati cu apa si sapun. Daca este nevoie consultati medicul.

Ingestie - nu incercati sa induceti voma, nu administrati lapte sau grasimi de origine animala sau vegetala. Cereti interventia personalului medical si informati-l asupra produsului ingerat .

Manipulare si depozitare

Manipulare:

Evitati scurgerile, contactul cu pielea si ochii, contaminarea hainelor si inhalarea vaporilor/fumului. utilizati in spatii bine ventilate. Actionati in conformitate cu regulile de securitate. Preparatul este inflamabil. Vaporii de stiren formeaza amestecuri explozive cu aerul. Nu utilizati foc deschis in apropierea produsului, eliminati toate sursele de aprindere, nu fumati, asigurati descarcarea electricitatii statice.

Depozitare:

Depozitati in ambalajul original, bine inchis, in spatii uscate, ventilate si ferite de lumina solara directa, adaptate pentru depotzitarea materialelor inflamabile, la temperaturi ce nu depasesc 25 ° C. Respectati regulile de management a stocului. Luati masurile de precautie pentru evitarea scurgerilor in canalizari, rezervoare de apa, ape curgatoare sau sol datorate neetanseitatii ambalajelor sau sistemelor de transfer.

Nota: Vaporii de stiren sunt mai grei decat aerul si se pot acumula in gropi, canale, subsoluri si parti joase ale incaperilor.

Ideal pentru barci! recomand
Scrie un comentariu