Rasina poliesterica de uz general 1kg

40.00 Lei
in stoc
+

Rasina poliesterica de uz general

* 1 kg rasina poliesterica

* 30 ml Butanox (intaritor inclus)


Descriere
-Rasina poliesterica preaccelerata rasina ortoftalica emulsie redusa de stiren, tixotropizata preaccelerata cu accelerator de cobalt in proportie de 1% rezistenta mecanica buna,nu este transparenta 100%, se foloseste pentru armare cu fibra de sticla de toate tipurile
Din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla se obtin o serie intreaga de bunuri: piscine, cazi, butoaie, chiuvete, cadiţe de dus, barci si catarge pentru barci, hidrobiciclete, elemente de caroserie si rezervoare de carburant pentru autovehicule, fuselaje de planoare, antene parabolice, tobogane de joaca pentru copii etc.
-Intaritorul este Butanox se foloseste in raport de 2%


Recomandari pentru utilizare
-Inainte de utilizare rasina trebuie adusa la temperatura de lucru si omogenizata.
PRECAUTII IN MODUL DE UTILIZARE - solutiile poliesterice contin monomeri volatili si inflamabili, toate rasinile poliesterice trebuie folosite in incaperi bine ventilate, pesonalul sa aiba manusi si ochelari de protectie impotriva iritatilor de piele sau ochi cauzate de stiren. Este interzis amestecul acceleratorilor cu peroxidul, deoarece poate exploda.
Termen de valabilitate: 6 luni, pastrata in ambalajul original, depozitat in locuri ferite de caldura si umiditate. Evitati expunerea directa la lumina a produsului (cand rasina este expusa la lumina termenul de valabilitate scade considerabil).
Am folosit si cea roza si cea albastra , nici-o diferenta in calitate, recomand!
Recomand cu drag
eu am primit de culoare albastra dar s-a prezentat foarte bine
Scrie un comentariu